ü  Maandag 3 september: start nieuw schooljaar!

o   1A en 2A

§  Ontvangst leerlingen en ouders vanaf 09:00 u in de middenschool (lokaal Nikola). Uitleg over de school en het nieuwe lessenrooster.  Aansluitend worden de boeken uitgedeeld. Het voorschot (u ontvangt nog een lijst met het voorschotbedrag per klas) kan ter plaatse betaald worden of in schijven. Verdere info ontvangt uw kind bij het afhalen van de boeken.

o   1B en 2B

§  Ontvangst leerlingen en ouders vanaf 10:10 in de middenschool (lokaal Tesla).  Aansluitend worden de boeken uitgedeeld. Het voorschot (u ontvangt nog een lijst met het voorschotbedrag per klas) kan ter plaatse betaald worden of in schijven. Verdere info ontvangt uw kind bij het afhalen van de boeken.

o   2e graad

§  Ontvangst leerlingen vanaf 11:00 u in de kleine refter. Aansluitend worden de boeken uitgedeeld. Het voorschot (u ontvangt nog een lijst met het voorschotbedrag per klas) kan ter plaatse betaald worden of in schijven. Verdere info ontvangt uw kind bij het afhalen van de boeken.

o   3e graad

§  Ontvangst leerlingen vanaf 11:20 in de kleine refter. Aansluitend worden de boeken uitgedeeld. Het voorschot (u ontvangt nog een lijst met het voorschotbedrag per klas) kan ter plaatse betaald worden. Verdere info ontvangt uw kind bij het afhalen van de boeken.

 

o   Middagpauze 11:45 u

o   Einde lesdag om 15:20 u

ü  Dinsdag 4 september

o   Start normale lessenrooster zoals deze uitgedeeld werd op de eerste lesdag